Neste uke går det årets viktigste smartbyhappening av stabelen i Barcelona: Smart City Expo World Congress. Kongressen er verdens klart største og byr på et mylder av foredrag, workshops, nettverkseventer, m.m. – og dessuten en gigantisk utstilling der byer, organisasjon og, land, regioner og leverandører fra hele verden viser hva de holder på med. 

Som representant for Fredrikstad kommune er jeg der med mange formål, bl.a: 

  • Å finne mulige prosjekter og prosjektpartnere til internasjonale forsknings- og innovasjonsprosjekter.
  • Samle data til Smart Fredrikstad-nettverket (PhD-prosjektet vårt), ved at jeg leder en av diskusjonene på den årlige nordiske rundebordskonferansen.
  • Enkeltmøter med mulige leverandører av smarte løsninger
  • Nettverking med andre byer og organisasjoner som arbeider med smartby
  • Faglig oppdatering

Vi nominerte den nye elektriske fergen i byen (Go’vakker Elen) som forslag til “mobility award” i priskonkurransen som kongressen arrangerer.

Om noen som leser dette har lyst og mulighet til å reise nedover på sparket har vi gjennom vårt medlemskap i Open and Agile Smart Cities fått tilgang til gratisbilletter. Ta kontakt om du vil vite mer.

Ta også gjerne kontakt dersom du vil jeg skal finne noe eller noen for deg mens jeg er der, enten du jobber i kommunen, i en bedrift, i en organisasjon eller i utdanningssektoren.

Gard / gard@fredrikstad.kommune.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.